http://www.skai.gr/files/temp/1C0E04719CEB18D4A3F6261990856EC2.jpgΣτις 3 μετά το μεσημέρι θα συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ενώ στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και στις 8 το βράδυ η ΚΟ της ΝΔ. Δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια θα γίνει στις 12:30 ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Κορυφαίοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξει μαζική ανταρσία στους κόλπους του κόμματος, η οποία να προσλάβει χαρακτηριστικά σαφούς πολιτικής διαφοροποίησης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την ίδια ώρα που συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος η Λούκα Κατσέλη κηρύσσει την έναρξη διημερίδας με τίτλο “Προοδευτική Επανεκίννηση: απο την κρίση στη λύση”.

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου διεμήνυσαν ότι δεν έχει νόημα να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, καθώς όποιος διαφωνήσει, αποσύρει αυτόματα την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές της ΝΔ, άφησε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι θα «πρέπει να υπάρξει ούτως ή άλλως έγκριση από τη Βουλή» για τη νέα δανειακή σύμβαση, επισημαίνοντας πως «αν φύγουμε από το ευρώ η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.