Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ώρα Μηδέν για κυβέρνηση και κόμματα

10 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.skai.gr/files/temp/1C0E04719CEB18D4A3F6261990856EC2.jpgΣτις 3 μετά το μεσημέρι θα συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ενώ στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και στις 8 το βράδυ η ΚΟ της ΝΔ. Δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια θα γίνει στις 12:30 ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Κορυφαίοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξει μαζική ανταρσία στους κόλπους του κόμματος, η οποία να προσλάβει χαρακτηριστικά σαφούς πολιτικής διαφοροποίησης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την ίδια ώρα που συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος η Λούκα Κατσέλη κηρύσσει την έναρξη διημερίδας με τίτλο “Προοδευτική Επανεκίννηση: απο την κρίση στη λύση”.

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου διεμήνυσαν ότι δεν έχει νόημα να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, καθώς όποιος διαφωνήσει, αποσύρει αυτόματα την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές της ΝΔ, άφησε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι θα «πρέπει να υπάρξει ούτως ή άλλως έγκριση από τη Βουλή» για τη νέα δανειακή σύμβαση, επισημαίνοντας πως «αν φύγουμε από το ευρώ η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου».

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:07 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply