Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η έκθεση AGROTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 1 με 5 Φεβρουαρίου 2012. Με το σύνθημα «Γρεβενά…. Ένας τόπος ύμνος στη φύση, στη ζωή, στη μάνα γη» ο Δήμος Γρεβενών συμμετείχε στην έκθεση με ανεξάρτητο περίπτερο. Το stand του Δήμου Γρεβενών, παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα όλες της ημέρες της έκθεσης, ενώ τα τοπικά προϊόντα του Δήμου, τα οποία προσφέρθηκαν στους επισκέπτες, κέντρισαν για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των επαγγελματιών.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί η προβολή του φυσικού μας πλούτου, αλλά και των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς. Προς αυτό το σκοπό, έχουνε γίνει,  και θα συνεχίσουνε να γίνονται σημαντικά βήματα. Εκεί αποσκοπεί και η συμμετοχή, του Δήμου Γρεβενών στην έκθεση αυτή, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δουν και να δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα και να αναγνωριστεί η πρωτοπορία του Δήμου Γρεβενών στην βιολογική γεωργία και την κτηνοτροφία καθώς και τα παράγωγα τους. Έχει ήδη προγραμματιστεί από την πλευρά του Δήμου για το 2012, η συμμετοχή του σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκθέσεις από τις οποίες ο Δήμος μας θα αποκομίσει πολλά οφέλη τουριστικά και επιχειρηματικά.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους επαγγελματίες – εκθέτες που προσέφεραν τα προϊόντα τους και που συνέβαλαν καθοριστικά στην οργάνωση του περιπτέρου και στην άρτια εικόνα που παρουσιάστηκε. Ο Δήμος Γρεβενών θα συμβάλει στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και των επιχειρήσεων του τόπου και δεσμεύεται να προχωρήσει και σε αντίστοιχες δράσεις προβολής στο μέλλον.

Το απόγευμα του Σάββατου 4 Φεβρουαρίου 2012, στο περίπτερο του Δήμου το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο  Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου κ. Λευτέρης Χατζηγεωργίου, η Αντιδήμαρχος κα Αικατερίνη Πέτρου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της  HELEXPO.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Πασχάλης Χαρούμενος.

Αξίζει να τονίσουμε ότι έντονη παρουσία σημείωσαν οι  Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης, επαγγελματίες όλων των κλάδων, αγρότες και μαθητές σχολείων, ενώ για αρκετή ώρα φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Δήμου Γρεβενών, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Σαμαρίνας κ. Κωνσταντίνος Τζήμας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.