Ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι είναι μια Κολομβιανή ηθοποιός, 44 χρόνια νεότερή του

http://nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/CF2A397978E146DF617D671B799B29AE.jpg«Ο λύκος κι αν εγέρασε…» Όπου λύκος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος στα 75 του χρόνια φέρεται να διατηρεί σχέση με μια γυναίκα 44 χρόνια νεότερή του. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι είναι η Αουρόρα Κόσιο, μία Κολομβιανή με ιταλικές ρίζες.

Η ίδια διαψεύδει τη σχέση της με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, ωστόσο τα δημοσιεύματα επιμένουν: «Είναι ζευγάρι».

Η 31 ετών ηθοποιός, η οποία έχει σπουδάσει και ψυχολογία, γνώρισε τον Μπερλουσκόνι το 2006 σε ένα κατάστημα της Ρώμης όπου εργαζόταν ως πωλήτρια.

Ο πρώην πρωθυπουργός τη σύστησε στους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής του, Medusa Films και από τότε η πορεία της στο σινεμά υπήρξε ανοδική. Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως Faccio un salto all’Avana, Il Figlio più piccolo, Immaturi και Il Viaggio, ενώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης το 2010 τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Τώρα οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι.

Το νέο αυτό ειδύλλιο βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς συνεχίζεται η δίκη του Σ.Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο για το «Ρουμπιγκέιτ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.