Στη Λιβαδειά σταμάτησε το σερί επιτυχιών του Παναθηναϊκού. Ο Λεβαδειακός του Γιώργου Παράσχου, με γκολ του Μελισσά στο 83′, πήρε τη νίκη (1-0) και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Ηταν ένα παιχνίδι συγκλονιστικό και με αρκετές φάσεις. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ύστερα από καιρό, ο Καρνέζης δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ σε αυτό το πρωτάθλημα και πλέον αν ο Ολυμπιακός νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μειώνει σε δύο τους βαθμούς της διαφοράς από την κορυφή. Γίνεται αντιληπτό ότι για το πρωτάθλημα έχουμε μια νέα αρχή!

Η μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού ήρθε στο 83′, με κεφαλιά του Μελισσά ύστερα από σέντρα του Κουτσόπουλου. Να τονιστεί ότι ο Μελισσάς είχε μπει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, εάν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές», σχολίασε μετά την ήττα του ΠΑΟ ο Φερέιρα, εμφανώς εκνευρισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Κυριακίδης είχε καλή απόδοση.Σε γενικές γραμμές όμως δεν έπιασαν την απόδοση που θα περίμεναν όλοι οι παίκτες τού Φερέιρα. Γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για τον ΠαναθηναΪκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός ανέβηκε και ήταν απειλητικός για να πάρει τους βαθμούς με την κεφαλιά του Μελισσά.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κίτρινες:Αλεξίου, Βιτόλο, Φαβάλι, Κόρμπος, Χριστοδουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Κυριακίδης.

Λεβαδειακός:
Κυριακίδης, Τομάς, Αλεξίου, Μουλόπουλος, Μεντί, Φαβάλι(63′ Πόποβιτς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι(80′ Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου(73′ Κουτσόπουλος).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα(74′ Μαυρίας), Κλέιτον(78′ Πετρόπουλος), Τοτσέ, Βιτόλο, Κουίνσι(64′ Χριστοδουλόπουλος).

 

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.