Το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου οι δήμαρχοι από την περιοχή της Ανδαλουσίας της Ισπανίας κος Maxiamiano Izavierrdo Vurado, κα Jozefa Sato Murillo και η 5μελής αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους φορέων της περιοχής, επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΑνΓρε ΑΕ., όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με θέμα την ανταλλαγή καλών πρακτικών για την απασχόληση στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μ’ αυτή τη συνάντηση έκλεισε ο κύκλος εργασιών που απασχόλησε για ένα τριήμερο τις ομάδες στελεχών των δύο πλευρών που έμειναν ικανοποιημένες από τα αποτελέσματά της.

Μετά τη συνάντηση εργασίας, η αντιπροσωπεία μετέβη στο Δημαρχείο, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών και πρόεδρος της ΑνΓρε ΑΕ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του δήμου και τη λειτουργία της Αναπτυξιακής Γρεβενών. Ο κος δήμαρχος δώρισε στους επισκέπτες βιβλία που προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής των Γρεβενών και συμβολικά αναμνηστικά.
Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε υποσχόμενη μελλοντικές συνεργασίες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΝΓΡΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.