Την προμήθεια πετρελαίου στα σχολεία χρηματοδότησε η Βουλή στους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Φλώρινας – Έξω Κοζάνη και Γρεβενά…

Όπως δήλωσε από την Καστοριά ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αποφασίστηκε να δοθεί αυτή η χρηματοδότηση, επειδή οι θερμοκρασίες ήταν και είναι πάρα πολύ χαμηλές στις περιοχές αυτές, υποβοηθώντας όπως τόνισε σε αυτή τη φάση, έως ότου έρθει η δόση από τα χρήματα που δίνονται κάθε μήνα για λειτουργικά έξοδα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εκταμίευση και την αποστολή αυτής της δόσης του Φεβρουαρίου προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Εκτίμησε ότι εντός των επόμενων δυο εβδομάδων το πολύ, θα υπάρξει χρηματοδότηση κατάτι αυξημένη, όπως ζήτησε, για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδαςκαι από το Υπουργείο Εσωτερικών, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Star-Fm.gr: Αν δεν κάνουμε λάθος, η Φλώρινα είχε όντως χαμηλές θερμοκρασίες, όπως και η Πτολεμαΐδα αλλά και τα Γρεβενά. Στην Πτολεμαΐδα, σημειώθηκε ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας και ακολουθούν τα Γρεβενά.

Τώρα ο κ. Πετσάλνικος θα μας βάλει να μαλώσουμε μεταξύ μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.