Δεν πέρασε μία μέρα που το μέλος του ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης έλεγε ότι: δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προκήρυξη για το πρόγραμμα εκμίσθωσης κοινόχρηστων και διαθέσιμων εκτάσεων στην Π.Ε. Γρεβενών και ήρθε η επίσημη διάψευση από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα.
Μιλώντας για το θέμα ο υφυπουργός, την Τετάρτη (1/2) στην εκπομπή Περίμετρος του ραδιοφώνου FM 102 της ΕΡΤ3, τόνισε:  “Ειδικά για τα Γρεβενά θα δοθεί παράταση”.

Star-Fm.gr: Ο κ. Παπαϊορδανίδης θα έπαιρνε αυτή τη θέση εάν ήταν Περιφερειάρχης ή αντέδρασε έτσι επειδή το θέμα  το “ανέβασε” ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και όχι κάποιος… εκλεκτός του;

ΥΓ: Ρατσιστής είναι: ο οπαδός του ρατσισμού, αυτός που διακηρύσσει ότι μία φυλή έχει κάποια εγγενή χαρακτηριστικά που την καθιστούν ανώτερη από τις άλλες ή αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον αυτών που δεν ανήκουν στην υποτιθέμενη “ανώτερη” φυλή ή των ατόμων που ανήκουν σε μειοψηφικές κοινωνικές ομάδες. (http://el.wiktionary.org)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.