Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα Γρεβενά Δήμαρχοι της Ισπανίας…

3 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου οι δήμαρχοι από την περιοχή της Ανδαλουσίας της Ισπανίας κος Maxiamiano Izavierrdo Vurado, κα Jozefa Sato Murillo και η 5μελής αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους φορέων της περιοχής, επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΑνΓρε ΑΕ., όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με θέμα την ανταλλαγή καλών πρακτικών για την απασχόληση στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μ’ αυτή τη συνάντηση έκλεισε ο κύκλος εργασιών που απασχόλησε για ένα τριήμερο τις ομάδες στελεχών των δύο πλευρών που έμειναν ικανοποιημένες από τα αποτελέσματά της.

Μετά τη συνάντηση εργασίας, η αντιπροσωπεία μετέβη στο Δημαρχείο, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών και πρόεδρος της ΑνΓρε ΑΕ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του δήμου και τη λειτουργία της Αναπτυξιακής Γρεβενών. Ο κος δήμαρχος δώρισε στους επισκέπτες βιβλία που προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής των Γρεβενών και συμβολικά αναμνηστικά.
Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε υποσχόμενη μελλοντικές συνεργασίες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΝΓΡΕ

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2012 at 17:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply