Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καστοριά: Η Βουλή χρηματοδοτεί πετρέλαιο στα σχολεία Καστοριάς και Φλώρινας…

3 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την προμήθεια πετρελαίου στα σχολεία χρηματοδότησε η Βουλή στους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Φλώρινας – Έξω Κοζάνη και Γρεβενά…

Όπως δήλωσε από την Καστοριά ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αποφασίστηκε να δοθεί αυτή η χρηματοδότηση, επειδή οι θερμοκρασίες ήταν και είναι πάρα πολύ χαμηλές στις περιοχές αυτές, υποβοηθώντας όπως τόνισε σε αυτή τη φάση, έως ότου έρθει η δόση από τα χρήματα που δίνονται κάθε μήνα για λειτουργικά έξοδα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εκταμίευση και την αποστολή αυτής της δόσης του Φεβρουαρίου προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Εκτίμησε ότι εντός των επόμενων δυο εβδομάδων το πολύ, θα υπάρξει χρηματοδότηση κατάτι αυξημένη, όπως ζήτησε, για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδαςκαι από το Υπουργείο Εσωτερικών, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Star-Fm.gr: Αν δεν κάνουμε λάθος, η Φλώρινα είχε όντως χαμηλές θερμοκρασίες, όπως και η Πτολεμαΐδα αλλά και τα Γρεβενά. Στην Πτολεμαΐδα, σημειώθηκε ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας και ακολουθούν τα Γρεβενά.

Τώρα ο κ. Πετσάλνικος θα μας βάλει να μαλώσουμε μεταξύ μας;

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2012 at 20:22 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply