Σύσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής Αθανάσιος Κοσματόπουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, με αφορμή τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού σχετικά με το πρόγραμμα τουριστικής προβολής Δήμων και Περιφερειών.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης,  οι αντιδήμαρχοι Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης,  Γρεβενών Γιάννης Νασίκας, Καστοριάς Ειρήνη Γεωργοσοπούλου, Κοζάνης Νικολέτα Μπουμπόναρη και Φλώρινας Αριστείδης Αριστείδου. Επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος της εταιρείας τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Ταλίδης Φιλώτας, ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πάτρας Βασίλης, καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών Περιφερειακών Ενοτήτων και Δήμων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο σχεδιασμός προγράμματος τουριστικής προβολής κάθε περιοχής και έγινε κοινώς αποδεκτό ότι πρέπει να υπάρχει συντονισμός και συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε οι δράσεις τουριστικής προβολής να υλοποιούνται με επιτυχία.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.