Δείτε τις καλύτερες φάσεις
Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Λευκάδια – Γρεβενά Αεράτα 2-1, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Τα έκανε όλα ο Ντίνος Έξαρχος στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τα Αεράτα. Έχασε πέναλτι , σκόραρε δυο φορές και διαπληκτίστηκε λεκτικά με φιλάθλους στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στις καθυστερήσεις του αγώνα, παρότι η ομάδα του κέρδισε τελικά με 2-1 την ομάδα των Γρεβενών.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες της Ημαθίας ( η Νάουσα πήρε τους τρείς βαθμούς δίχως να αγωνιστεί από την Καστοριά), η Αλεξάνδρεια πήρε πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Περδίκκα, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλ. ηττήθηκε με 1-2 στο γήπεδο του από την Κοζάνη.

Ακατάλληλο για καρδιακούς

Στα Λευκάδια, το παιχνίδι πάντως ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς καθώς η ομάδα του Τόλη Τερζή βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη βρήκε το σθένος να γυρίσει το παιχνίδι και με δυο  παλικαρίσια γκολ του Έξαρχου, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 63’ λόγω αποβολής του Κουβατσίδη.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε πως παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, τα Λευκάδια πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Έχασαν πολλές ευκαιρίες, δεν πτοήθηκαν από το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και παρότι αγωνίστηκαν στο τελευταίο μισάωρο με 10 παίκτες πήραν τη νίκη χάρη στον χαρισματικό Ντίνο Έξαρχο, ο οποίος όμως… κατάφερε να αποβληθεί μαλώνοντας με τους φιλάθλους μετά την επίτευξη του 2-1!

Εκτός από τον Έξαρχο για την ομάδα του Τόλη Τερζή διακρίθηκαν οι Βακιάνης, Σίμος, Συμπεθέρης, Γιαουτζής και Ηλιάδης, ενώ από τα Αεράτα κορυφαίοι παίκτες ήταν ο τερματοφύλακας Βίδρας και  ο δαιμόνιος Στεργιόπουλος , ενώ καλοί  ήταν και οι Νασιόπουλος, Θ. Λάλλος, Π. Λάλλος και Ιωαννίδης.

Καλή η διαιτησία του Μπουρσαμόπουλου με βοηθούς τους Ρεντόπουλο και Καρακώστα.

Το φιλμ του αγώνα

24’ Ο Νασιόπουλος ανατρέπει τον Ηλιάδη και τα Λευκάδια κερδίζουν πέναλτι. Το εκτελεί ο Έξαρχος αλλά ο Βίδρας απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας  το 0-0 για την ομάδα του.

40’ Ο Θ. Λάλλος κάνει την κούρσα από τα δεξιά, κάνει την σέντρα και ο Ιωαννίδης με ωραία προβολή ανοίγει το σκορ για τα Αεράτα (0-1).

43’ Σουτ του Γιαουτζή αποκρούει ο Βίδρας.

53’Σουτ του Βακιάνη αποκρούει και πάλι ο Βίδρας σε κόρνερ.

58’ Ο Ηλιάδης κάνει την κούρσα από αριστερά, σουτάρει από πλάγια θέση, ο Βίδρας αποκρούει, ο Έξαρχος όμως παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1 για τα Λευκάδια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

63’ Ο Κουβατσίδης δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα (δίκαιη), κόκκινη και τα Λευκάδια μένουν με 10 παίκτες.

65’ Ωραίο σουτ του Έξαρχου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία των Αεράτων.

75’ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Έξαρχου μπλόκαρε ο Βίδρας

80’ Αντεπίθεση για τα Αεράτα, ο Καραγιάννης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη  μπάλα άουτ.

83’ Νέο σουτ του Έξαρχου έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα.

85’ Ο Καραγιάννης πάσαρε ωραία στον Ίττη που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

87’ Ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Ζούρκου στον Έξαρχος ο οποίος ψύχραιμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και τους τρείς βαθμούς. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, είχε «συνομιλία» με φιλάθλους στην κερκίδα με αποτέλεσμα να δεχθεί πρώτα την κίτρινη κάρτα διότι έβγαλε τη φανέλα και στη συνέχεια τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) προφανώς για «γαλλικά».

Συνθέσεις

Λευκάδια: Κωνσταντινόπουλος, Μωϋσιάδης, Βακιάνης, Κουβατσίδης, Σίμος, Συμπεθέρησ, Κοτζαχρήστος (46’ Σαρμπίνος), Γιαουλτζής, Έξαρχος, Ζούρκος, Ηλιάδης.

Αεράτα: Βίδρας, Δημητριάδης (86’ Χάστας), Παπακώστας, Νασιόπουλος, Καραγιάννης, Στεργιόπουλος, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Ιωαννίδης, Ίττης, Δημόπουλος (68’ Κοτενίδης).

 

 

 

 

 

 

Λευκάδια – Αεράτα Γρεβενών 2-1 from Naousanews.gr on Vimeo.

 

 

www.naousanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.