Κρύψτε τις αδυναμίες σας και δείξτε τις ικανότητές σας

Πώς θα εξελιχθείτε επαγγελματικάΤα πτυχία, η προϋπηρεσία, οι συστατικές επιστολές είναι σημαντικά στοιχεία για να κερδίσει κανείς μία πρόσληψη. Όμως, για να εξελιχθεί στη δουλειά, δεν αρκούν μόνο τα πτυχία. Έτσι, εάν θέλετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, καλό είναι να μη διστάζετε να μιλάτε και να μη φοβάστε να ακουστείτε.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι να μαθαίνετε από μια συνάδελφο που είναι υπόδειγμα στη δουλειά της. Μπορείτε να της κάνετε ερωτήσεις για όσα θέλετε να ξέρετε και να προσπαθήσετε να μάθετε πως κατάφερε την επαγγελματική της καταξίωση.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι όταν προσπαθείτε, οι κόποι σας δεν πέφτουν στο κενό… Γι’ αυτό σιγουρευτείτε για τις ικανότητές σας, εντοπίστε τις αδυναμίες σας και φροντίστε να τις… εξαφανίσετε.

Και να θυμάστε ότι πρέπει να εντοπίζετε πράγματα που μπορείτε να κάνετε με επιτυχία και γι’ αυτό πρέπει να αρχίζετε από αυτά.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.