Αναστολή πρωταθλημάτων αποφάσισε η Ενωση Β΄, Γ΄ Εθνικής

«Αφραγκες» οι ΠΑΕ της Β΄, Γ΄ ΕθνικήςΣε οικονομικό αδιέξοδο έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ της Β΄ , Γ΄ Εθνικής στο ταμείο των οποίων έχουν σταματήσει να εισρέουν από τον Μάιο του 2011 χρήματα από τρίτους. Το ΔΣ της Ενωσης Β΄, Γ΄ Εθνικής επί της ουσίας θέλοντας να πιέσει τον ΟΠΑΠ να επαναλάβει τις χορηγίες προς την ίδια και τις ομάδες των δύο μικρότερων κατηγοριών, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των δύο πρωταθλημάτων αν δεν λυθεί το πρόβλημα μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Η Ενωση Β΄, Γ΄ Εθνικής σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.