O Star-Fm 933,  o ΣΚΑΪ και η Vodafone διοργανώνουν στα Γρεβενά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων.
Με σύνθημα «To παλιό σου κινητό βάλτο στην ανακύκλωση», διοργανώνουμε δράση σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Καλούμε όλους τους ακροατές μας, οι οποίοι έχουν παλιά κινητά τηλέφωνα για ανακύκλωση να τα φέρουν στην πλατεία της Λαχαναγοράς.

Από τις 11.00 το πρωί έως και τις 13.45 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.

Εκεί, σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της Vodafone, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των κινητών σας καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Όλοι εσείς που θα
φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο Star-Fm  μαζί με την Vodafone. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα!

Στους ακροατές μας θα δοθούν τα παρακάτω δώρα:

§ Ένα (1) Smartphone Νοkia 700
§ Τρία (3) Chatphones Νokia C3
§ Πέντε (5) Bluetooth Nokia
§ Δέκα (10) δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ για αγορά Smartphone ή Chatphone Νokia από τα καταστήματα Vodafone.

Σας περιμένουμε όλους σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου από τις 11.00 έως 13.45 στα Γρεβενά. Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης. Στις 13.45 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Τα δώρα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία του  Star-Fm 9 33 (Πάροδος Ευαγγελιστρίας 1) από τη Δευτέρα το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.