Σημαντικό παράγοντα θεωρεί τη πρόκριση στους «32» του Europa League

Τσιρίλο: Να τελειώσω την σεζόν στον ΠΑΟΚΤην επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας στο ιταλικό «tuttomercatoweb.com». Ωστόσο ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι αν δεχθεί κάποια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση θα επανεξετάσει το θέμα.

«Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου. Τον Φεβρουάριο θα παίξουμε στη φάση των 32 του Europa League ενάντια στην Ουντινέζε. Θα ήταν μία μεγάλη ικανοποίηση για μένα αυτό και θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν εδώ. Εκτός βέβαια αν γίνει κάποια πρόταση που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ» τόνισε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής που για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία, πρόσθεσε:

«Άκουσα για κάποιο ενδιαφέρον από το Κατάρ αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Σύντομα θα μιλήσω με τον ατζέντη μου. Αυτή την στιγμή θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Serie A».

Τέλος, με αφορμή το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Λέτο, ο Τσιρίλο υποστήριξε ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπορεί να ανταποκριθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Προσωπικά πιστεύω ότι η ιταλική ομάδα θα κάνει καλά αν τον αποκτήσει. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σε τεχνικό επίπεδο και έχει την προσωπικότητα ενός ηγέτη. Πάντα στα παιχνίδια της ομάδας του παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Στην Ιταλία θα μπορέσει να εξελιχθεί περισσότερο».

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.