Aντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος

Τριήμερη αποχή των δικηγόρων από την ΤετάρτηΤριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους από αύριο, Τετάρτη, έως την Παρασκευή αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας και της περιφέρειας αντιδρώντας στην πλήρη απελευθέρωση τους επαγγέλματός τους.

Κατά της πλήρους απελευθέρωσης του δικηγορικού επαγγέλματος, όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη ταχθεί 32 δικηγορικοί σύλλογοι της περιφέρειας με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

ΤηνΤετάρτη θα συνεδριάσουν και οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων της χώρας στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», θα συζητηθούν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης, καθώς και το άνοιγμα του δικηγορικού επαγγέλματος, και συγκεκριμένα η ελεύθερη σύσταση και λειτουργία δικηγορικών εταιρειών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.