Δε θυμίζουν και πολύ παραδοσιακούς χώρους εργασίας

Σαν το σπίτι τους θέλει να νιώθουν οι υπαλλήλους του, το Facebook. Τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Menlo Park της Καλιφόρνια, λίγο θυμίζουν τους παραδοσιακούς χώρους εργασίας. 

Από τα μοντέρνας αισθητικής έπιπλα μέχρι την αρχιτεκτονική των γραφείων, οι νέοι χώροι εργασίας της εταιρείας προσφέρουν άνεση στους υπαλλήλους να κάνουν τα «μαγικά» τους για την περαιτέρω εξέλιξη του κοινωνικού δικτύου.

Η καφετέρια και το γυμναστήριο εξασφαλίζουν την αναζωογόνηση των υπαλλήλων. Οι άνετοι καναπέδες με τα μοντέρνα τραπέζια που περισσότερο θυμίζουν εσωτερικό καφετέριας και βρίσκονται διάσπαρτα στις νέες εγκαταστάσεις, αποτελούν τους χώρους συσκέψεων. Ορισμένα ΜΜΕ, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αναφέρουν πως Facebook επανεφηύρε την έννοια του γραφείου.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Facebook, άνηκαν παλαιότερα στην Sun Microsystems. Οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν εκεί τον Δεκέμβριο, μετά την ανακαίνιση, στην οποία η εταιρεία προχώρησε.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις του Facebook:

 

www.Newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.