Έναν 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης, σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση, χθες στις 11.30 το βράδυ στις αρχές της οδού Βουλιαγμένης.

Ο κ. Κουλούρης λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, επειδή το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη.

Ο οδηγός όμως, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Κουλούρης και συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο, δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε έναν εξ αυτών, 25χρονο, που είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια

Ο αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής για την προανάκριση.

Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.