Τι «ανέβασε» στο Twitter

Μηνύματα γεμάτα νόημα από τον ΣισέΈτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ανάρτησε δύο εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Τύπος στην Ιταλία υποστηρίζει ότι ο Γάλλος στράικερ θα ξεκινήσει ως βασικός στο σημερινό παιχνίδι της Λάτσιο απέναντι στη Σιένα, δίπλα στον Μίροσλαβ Κλόζε στο 4-4-2.

«Ποτέ δεν θα μάθεις πόσο δυνατός είσαι, ώσπου η μοναδική επιλογή που έχεις είναι να γίνεις δυνατός», έγραφε η πρώτη εικόνα που «ανέβασε» στο προφίλ του πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού και η δεύτερη ανέφερε:

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ξυπνάς το πρωί με τύψεις. Οπότε, να αγαπάς τα άτομα που σου φέρονται καλά, να συγχωρείς όσους δεν το κάνουν, και να πιστεύεις ότι τα πάντα έχουν μία αιτία που συμβαίνουν.

Εάν έχεις μία ευκαιρία, άρπαξέ την. Εάν σου αλλάξει τη ζωή, άφησέ το να συμβεί. Ουδείς λέει ότι θα είναι εύκολο, το μόνο που μπορεί να σου υποσχεθεί κανείς είναι ότι θα αξίζει τον κόπο».

Το συγκεκριμένο απόφθεγμα έχει γράψει σε βιβλία του ο Αμερικανός συγγραφέας, Χάρβεϊ Μακ Κέι.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.