Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΔΕΗ προσλαμβάνει διευθ. σύμβουλο με μισθό 9.000 ευρώ!

7 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά τις αυξήσεις η ΔΕΗ φέρεται να δίνει σε σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου μισθό 9000 ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2013

Με τη φράση “τελικά κανείς δεν χάνεται… αρκεί να έχει τους σωστούς φίλους…”οικονομικός παράγοντας σχολίασε την τοποθέτηση του Κώστα Θέου στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μία εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, ο Θέος έγινε το Νο 2 και δεξί χέρι του Αρθούρου Ζερβού στη διοικητική πυραμίδα της Επιχείρησης με μισθό που ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ο Κώστας Θέος ήταν επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τις εντολές του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν υπήρξε επίσης σύμβουλος των κκ Πάχτα και Σημίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τα 5,5 χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή οι δύο φίλοι, Παπακωνσταντίνου και Θέος, είχαν παράλληλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ, μια πορεία που τους άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Μετά τις εκλογές του 2009, “τσάρος” της οικονομίας αναλαμβάνει ο Παπακωνσταντίνου και δεξί χέρι αρχικά του Χάρη Παμπούκη στο Μαξίμου ο Κώστας Θέος, ο οποίος και μετά την αποχώρηση Παμπούκη παρέμεινε στο πλευρό της Ρεγγίνας Βάρτζελη από τη θέση του προϊσταμένου στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του γραφείου του πρωθυπουργού από το 2009 μέχρι την παραίτηση Παπανδρέου και τον σχηματισμό κυβέρνησης Παπαδήμου.

This entry was posted on Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2012 at 22:32 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply