Ο Πάρις ΚουκουλόπουλοςΕπίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, δηλώνοντας ότι «σχετικά γρήγορα» το ΠΑΣΟΚ θα έχει νέα ηγεσία που θα χρειαστεί να κάνει ανατροπές.

Αναφερόμενος στην πρόταση Παπανδρέου για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ στις 9 με τη Σία Κοσιώνη, ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε μεν ότι ο κ. Παπανδρέου είναι «ειλικρινής και δεν νομίζω ότι υπέκρυπτε κάτι», πρόσθεσε όμως ότι «σέρνει μια διαδικασία και στέλνει θολά μηνύματα».

«Θέλουμε υπευθυνότητα για να υπάρξει ΠΑΣΟΚ στο μέλλον. Γρήγορες αλλά όχι συνοπτικές διαδικασίες, Να κάνουμε πολύ γρήγορα ένα Εθνικό Συμβούλιο και εκεί να αποφασίσουμε ποιον θα εκλέξουμε και με ποιες διαδικασίες» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών προειδοποίησε ότι η κοινωνία δείχνει αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, «αλλά είναι και έτοιμη να μας γυρίσει την πλάτη αν φοβηθεί ότι αγνοούμε την κατάσταση της χώρας.»

«Το ΠΑΣΟΚ έχω βεβαιότητα ότι με το Εθνικό Συμβούλιο θα παει καλύτερα. Είναι σημαντικές οι στιγμές για την παράταξη κυρίως όμως για τη χώρα. Να βάλουμε την πατρίδα πάνω από όλα, με νέα ηγεσία που πιστεύω θα έρθει σχετικά γρήγορα» ανέφερε.

Ο κ. Κουκουλόπουλος εκτίμησε δε, ότι η μεταπολίτευση έκλεισε βαρύγδουπα και το ΠΑΣΟΚ θα έχει λόγο ύπαρξης μόνο αν κάνει ανατροπές με νέα ηγεσία.

www.skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.