Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Είναι αυτή η τέλεια γυναίκα;

6 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Γεννήθηκε» από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά των σταρ

Είναι αυτή η τέλεια γυναίκα;Οι παρακάτω εικονιζόμενες θεωρούνται οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν με κάποιο τρόπο μπορούσε να «δημιουργηθεί» μία γυναίκα, που θα είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από κάθε μία από αυτές;

Θα ήταν η… «απόλυτη γυναίκα» ή όχι;

Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα ήταν αυτή η εξωπραγματική γυναίκα και να κρίνουμε τελικά το κατά πόσο «τέλεια» είναι!

Για το σκοπό αυτό διεξήχθη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να επιλεγούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ήδη υπαρκτών γυναικών και από αυτά να φτιαχτεί η μία και μοναδική!

Έτσι με τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα σοκολατί μάτια της τραγουδίστριας Cheryl Cole, τη μύτη της ηθοποιού Kate Beckinsale, τα μάγουλα της επίσης ηθοποιού Keira Knightley, τα φρύδια της Megan Fox, το πηγούνι της Gwyneth Paltrow, τα χείλη της Angelina Jolie και το ντεκολτέ της Kelly Brook «γεννήθηκε» η…

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2012 at 17:00 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply