Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών…
Σας γνωρίζουμε ότι μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο Γρεβενών στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2011 για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση όπου εκλέχθηκε η Διοικητική Επιτροπή, η σύνθεση της οποίας είναι ως εξής:

Πρόεδρος : Ράμμος Νικόλαος
Α΄Αντιπρόεδρος: Τσιουμπέρης Θωμάς
Β΄Αντιπρόεδρος: Τρικαλίδης Αριστείδης
Γεν.Γραμματέας: Νταγκούμας Γεώργιος
Οικον.Επόπτης: Τσουκαλάς Κωνσταντίνος.

Ο Αν.Διευθυντής

Καρανίκος Νικόλαος

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλε προς τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Νικόλαο Ράμμο το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μετά την επάξια επανεκλογή σου στη θέση του Προέδρου του ΕΒΕ Γρεβενών σου εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και εύχομαι τόσο σε εσένα προσωπικά όσο και στα Μέλη του Δ.Σ. Καλή Επιτυχία στο δύσκολο πραγματικά έργο που με την ψήφο τους σας ανέθεσαν τα μέλη του ΕΒΕ.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο εμπορικός κόσμος των Γρεβενών, είμαι βέβαιος ότι η μέχρι σήμερα εμπειρία σου θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο στην προσπάθεια σου τόσο για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων του κλάδου, όσο και   για την αξιοποίηση νέων ευκαιριών που θα αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Στην προσπάθεια σου αυτή ως Δήμος Γρεβενών θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Αγαπητέ Πρόεδρε

Παρακαλώ πολύ διαβιβάστε επίσης τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στα νεοεκλεγέντα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ.κ. Τσιουμπέρη Θωμά Α΄ Αντιπρόεδρο, Τρικαλίδη Αριστείδη Β΄ Αντιπρόεδρο, Νταγκούμα Γεώργιο Γενικό Γραμματέα και Τσουκαλά Κων/νο Οικονομικό Επόπτη και τις ευχές μου για δημιουργική και παραγωγική θητεία.

 

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.