Συνέντευξη τύπου (την πρώτη της νέας χρονιάς) έδωσε την Τρίτη (3/1) ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκος Σημαδόπουλος στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Κοζάνης, όπου φέρεται να επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμο Γρεβενών για τους Ιατρούς που συνταγογραφούν φάρμακα σε ασφαλισμένους του ΟΓΑ στον χώρο του πρώην Δασαρχείου…

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως ο Δήμος Γρεβενών παρέχει μόνο τον χώρο στους Ιατρούς και πως από κει και πέρα δεν φέρει καμία ευθύνη για τον αριθμό των αγροτικών ιατρών που από 20 έχουν μείνει 10.

Αναφερόμενος στον Διοικητή είπε: «Τις δικές του αδυναμίες δεν θα τις χρεωθεί ο Δήμος αλλά και ούτε οι πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα…Ο κ. Σημαδόπουλος είναι φιλοξενούμενος και περαστικός από τα Γρεβενά και διαδέχθηκε πετυχημένους διοικητές. Είναι διορισμένος και έχει ημερομηνία λήξεως. Θα πρέπει να είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει. Υπάρχει μία δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο και οφείλει η Διοίκηση να επιλύσει»..
Ακούστε την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.