Δεν αληθεύει ότι το όνομά μου μπλέκεται σε εισαγγελική έρευνα”, επισημαίνει ο κ. Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του τέως πρωθυπουργού, σε επιστολή που απέστειλε προς το protothema.gr

Σε ρεπορτάζ στο “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, αναφέρεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς κύριοι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης ερευνούσαν υποθέσεις με μεγάλο πολιτικό αντίκτυπο. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της εφημερίδας, “στο μικροσκόπιο του κ. Πεπόνη είχε μπει ο τρόπος με τον οποίο τα πολιτικά κόμματα κατάφερναν να εξασφαλίσουν τις δανειοδοτήσεις, θέτοντας, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ως εγγύηση την κρατική επιχορήγηση. Τα περιβόητα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων και οι καταγγελίες για συμμετοχή του αδελφού του τέως πρωθυπουργού κ. Νίκου Παπανδρέου σε εταιρεία που εμπλέκεται με τα CDS είχαν επίσης προκαλέσει το ενδιαφέρον των κυρίων Πεπόνη και Μουζακίτη”.

Ο κ. Νίκος Παπανδρέου χαρακτηρίζει λανθασμένη την πληροφορία ότι το όνομά του εμπλέκεται σε εισαγγελική έρευνα.
Ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξελίξη μια “απίστευτη και συνεχίζομενη” επίθεση εναντίον του που δεν συνοδεύεται ποτέ από στοιχεία.
Ακολουθεί η επιστολή του κ. Παπανδρέου στο protothema.gr :

“Αγαπητό “ΘΕΜΑ”,
με αφορμή σημερινό σας άρθρο (Σάββατο 31/12) γύρω από θέματα που απασχολούν την δικαιοσύνη, αναφέρατε λανθασμένα φυσικά, ότι το όνομά μου μπλέκεται σε εισαγγελική έρευνα. Δεν αληθεύει. Άρα παρακαλώ με την ανάρτηση τούτου για την αποκατάσταση της αλήθειας. Πέραν αυτού, σας ενημερώνω ότι υπάρχει εδώ και καιρό μια απίστευτη και συνεχιζόμενη επίθεση κατά εμού που ποτέ δεν συνοδεύεται με στοιχεία. Πρωταγωνιστής του έντυππου τύπου είναι η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δευτερευόντως διάφορα “μπλογκ” που αναπαράγουν με αυξημένες ανακρίβειες μεταξύ τους (ως επικοινωνία “σπασμένου τηλεφώνου”), διάφορα ψέματα γύρω απ’ το όνομά μου, ψέματα που φτάνουν ως και τον προπάππου μου απ’ τα Ιωάννινα…

Νίκος Παπανδρέου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.