Με «συμβόλαιο θανάτου» ο φόνος 2χρονου αγοριού και του πατέρα τουΑνατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι το μόλις ηλικίας δύο ετών παιδάκι και ο πατέρας του που είχαν βρεθεί νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλαμάτα, δολφονήθηκαν μετά από εντολή πρώην μποξέρ, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός συμμορίας εκβιαστών και κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή. Το «συμβόλαιο θανάτου» εκτέλεσε Αλβανός, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον ηθικό αυτουργό των δύο εγκλημάτων.

Ο πρώην μποξέρ,ηλικίας 49 ετών, φέρεται ότι έβαλε να σκοτώσουν τον Φιλίπ Μεσάι, 35 χρόνων και το γιό του, διότι είχε υποψίες ότι ο Αλβανός έχει ερωτικές επαφές με τη φίλη του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βάλει και πάλι τον Αλβανό να σκοτώσει τον Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια άλλον άντρα, γιατί υποψιάζονταν ότι είχε και αυτός σχέση με τη φίλη του.

Το έγκλημα με θύμα τον Φιλίπ Μεσάι και τον μόλις δύο ετών γιό του είχε διαπραχθεί στις 29 του περασμένου μήνα και συγκλόνησε την κοινή γνώμη λόγω της αγριότητας και της κυνικότητας του δράστη.

Ο 29χρονος Αλβανός που ανέλαβε από τον πρώην μποξέρ ένα άκομή «συμβόλαιο θανάτου», σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον Φιλίπ Μεσαι, και στη συνέχεια δεν δίστασε να σφάξει με μαχαίρι ένα αγγελούδι μόλις δύο ετών…

Με «συμβόλαιο θανάτου» ο φόνος 2χρονου αγοριού και του πατέρα του

To έγκλημα σημειώθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.Ο δράστης, αφού σκότωσε τον πατέρα και το μωρό του, μέσα στο αυτοκίνητό τους, πέταξε το όχημα σε αρδευτικό κανάλι.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 35χρονος έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ το μωρό βαθύ τραύμα στο λαιμό και ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένο…

Στη συμμορία του 49χρονου συμμετείχαν διάφορα άτομα και συνελήφθησαν οκτώ, επτά Έλληνες και 1 Αλβανός, ενώ καταζητούνται άλλα έξι.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 29χρονος Αλβανός εκτελεστής σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία ενός 32χρονου το Νοέμβριο του 2008 στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, καθώς και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άλλου, τον Μάρτιο του 2009, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Η σύλληψη του 29χρονου πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, ύστερα από επιχείρηση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο σπίτι που διέμενε.

Τα μέλη της εν λόγω συμμορίας εκβίαζαν καταστηματάρχες και άλλους επιχειρηματίες της Καλαμάτας και, παράλληλα, διακινούσαν ναρκωτικά.

Σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν:

  • Ένα (1) πιστόλι.
  • Ένα (1) περίστροφο.
  • Τρία (3) κυνηγητικά όπλα.
  • Επτά (7) μαχαίρια
  • Εξήντα οκτώ (68) φυσίγγια περιστρόφου και πιστολιού
  • Ποσότητες ναρκωτικών (περίπου: 20 γραμμμάρια ηρωίνης, 21 γραμμάρια κοκαίνης, 10 γραμμάρια κάνναβης) και φαρμακευτικών δισκίων που υπάγονται στο νόμο για τα ναρκωτικά
  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
  • Πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών sim
  • 4.490 ευρώ
  • Φάκελοι με χρηματικά ποσά, από 300 έως 600 ευρώ ο κάθε φάκελος, καθώς και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονομασίες νυχτερινών καταστημάτων
  • Οι οκτώ (8) συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους 8 συλληφθέντες, αλλά και όσους αναζητούνται, είναι, κατά περίπτωση, η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που σκοπό είχε την εκβίαση καταστηματαρχών και επιχειρηματιών νυχτερινών κέντρων, την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ανθρωποκτονίες, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο Φιλίπ Μεσαι είχε έλθει στην στην Ελλάδα πριν από 17χρόνια και ζούσε στο χωριό Πλατύ, όπου εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές.

Η σύζυγός του και τα τέσερα παιδιά του ζούσαν στην πόλη Κούξι στην βόρειο Αλβανία και πηγαινοέρχονταν στην Ελλάδα.

 

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.