Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δακής και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης επισκέφτηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν από το Διοικητή του σωφρονιστικού καταστήματος κ. Αντώνη Πανάγο για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία της αίθουσας που πρόκειται να φιλοξενήσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του σωφρονιστικού καταστήματος Φελλίου.

Τόσο, ο Περιφερειάρχης δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δακής, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τροποποιηθεί η 800 τ.μ. αίθουσα ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που ορίζονται για τη συμμετοχή των έγκλειστων διδασκόμενων στα μαθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Δακής και Δασταμάνης έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εύρυθμη λειτουργία του σωφρονιστικού καταστήματος και την πλήρη ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης από τον Διευθυντή των Φυλακών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.