Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο Πυρσός Γρεβενών με τον Εθνικό Βατερού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, παίρνοντας από έναν βαθμό. Το παιχνίδι, ήταν πλούσιο από γκολ και θέαμα, έχοντας χαμένο πέναλτι (του Δούμα για τον Πυρσό στο 2′), αποβολές, αλλά και έντονο σασπένς.

Το 0-1 έκανε ο Ζηνόβιος για το Βατερό με πέναλτι στο 14, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον Δούμα στο 34.Το Βατερό πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Ουμγιαλίδη στο 57. Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν εκπληκτικό και στα τελευταία 7 λεπτά μπήκαν 3 (!) γκολ!

Στο 85 ο Φωτιάδης με αυτογκόλ έκανε το 2-2 για να δώσει προβάδισμα στον Πυρσό ο Γεωργίου στο 89. Ωστόσο, ο Ζηνόβιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων “έγραψε” το τελικό 3-3.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Μπούκας, Γκέτσιος, Αλεξανδρής, Χερίδης (65′ Σούλας), Μπλάντος (74’Μπόζιαρης), Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Κοντσαντίσογλου, Γεωργίου, Δούμας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος, Ουμγιαλίδης (75′ Μερζανίδης), Τσούκρας, Μαντζόλας (52′ Ταουσιάνης), Καλιανίδης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν., Νάνος, Θεοδωρίδης, Πελέκας (72′ Ρέβας)

 

www.periferiako.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.