Αναγνωρίζει τη δυναμική των συμπατριωτών του, αλλά και τις δυνατότητες του Δικεφάλου

Τσιρίλο: «Έχουμε πολλές πιθανότητες»Ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την Ουντινέζε, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League.

Ο Ιταλός στόπερ αναγνωρίζει την δυναμική των συμπατριωτών του, αλλά και τις δυνατότητες του «Δικεφάλου», οι οποίες φάνηκαν στους ομίλους, όπου απέκλεισε την Τότεναμ.

Οι δηλώσεις του στον ANT-1:

«Πιστεύω ότι πετύχαμε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες, αλλά από εμάς υπάρχει διάθεση και επιθυμία να τα πάμε πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Βγήκαμε πρώτοι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο απέναντι στην Τότεναμ. Για αυτόν το λόγο πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες τώρα που θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε. Πέρυσι παίξαμε καλά και ήμασταν άτυχοι με την ΤΣΣΚΑ. Φέτος ελπίζω η τύχη να μας ανταποδώσει κάτι και τα καταφέρουμε».

Εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ουντινέζε ο επόμενος αντίπαλος θα προκύψει από το ζευγάρι Άλκμααρ ή Αντερλεχτ: «Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Ουντινέζε και εφόσον περάσουμε θα ασχοληθούμε με το επόμενο αντίπαλο. Έχει κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα τα 4-5 τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Έχει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως ο Ντι Νατάλε και αν την αποκλείσουμε θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο».

www.sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.