«Πρέπει να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί» δήλωσε για το ΠαΣοΚ

Τη διάλυση του ΠαΣοΚ ζητεί ο κ. Γ. Φλωρίδης«Αυτό το ΠαΣοΚ, που έχει απομείνει, όπως έχει απομείνει, είναι ένας μηχανισμός κοινωνικά αποκρουστικός. Έχει αποκοπεί από την κοινωνική βάση, θα πρέπει πλέον να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου κ. Γ. Φλωρίδης.

Εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση εναντίον του κομματικού μηχανισμού του ΠαΣοΚ, αλλά και αυτών που θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του, ο κ. Φλωρίδης αναφέρει ότι οι «δελφίνοι» θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα σε ποια ιδεολογική κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν. όλη η συζήτηση που γίνεται τούτες τις ημέρες για τις εκλογές, επιχειρεί, κατά τον κ. Φλωρίδη, να κλείσει την ανάγκη να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις πάνω σε πέντε μεγάλα ζητήματα της χώρας που είναι: Ο περιορισμός του κράτους, ένα νέο φορολογικό σύστημα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, πώς θα υπάρξει ανάπτυξη και πώς θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα.

Σε ερώτηση του «Βήματος» εάν θεωρεί ότι το πολιτικό σύστημα είναι «εξουθενωμένο», ο κ. Φλωρίδης είπε ότι είχε μιλήσει, όταν παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ για «μεταρρυθμιστική εξάντληση της κυβέρνησης. Τώρα έχουμε μεταρρυθμιστική εξάντληση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος», είπε με έμφαση.

 

Νίκος Χασαπόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.