Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης συμμετείχε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στη Διοικητική Παραλαβή για χρήση των δρόμων Δήμητρα-Παλιουριά και Νεοχώρι-Παναγιά μαζί με τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον Δήμαρχο Δεσκάτης Νικόλαο Μίγκο.

Στη συνάντηση αυτή έγινε επιτόπιος έλεγχος σε σημεία των δρόμων ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα της σύμβασης. Τη Δ.Ε.Η. εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος του φράγματος και Διευθυντής της Δ.Ε.Η. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ο οποίος τόνισε ότι από την πλευρά του θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα που του τέθηκαν από την τοπική κοινωνία και αφορούν σε παρεμβάσεις για την πρόσβαση σε αγροτικούς δρόμους καθώς και χαλικοστρώσεις.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν για την ποιοτική κατασκευή του έργου με εξαίρεση τη χάραξη του δρόμου που είχε γίνει προ 12ετίας αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.