Κυριακή 11/12/2011 6η Αγωνιστική  ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σπουδαία νίκη πήραν τα Γρεβενά Αεράτα επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με σκορ 5-2, αποτέλεσμα που τα φέρνει πρώτα στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

Καλύτερη η τοπική ομάδα στο πρώτο μέρος, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5ο’ λεπτό με  τον Γολγουζίδη, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Θ. Λάλλο στο 12′ και να πάρει προβάδισμα με τους Χ. Μπαλοδήμο στο 24′ και Καραγιάννη στο 31′.

Το γκολ της ισοφάρισης με τον Θ. Λάλλο

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν και στο 53ο λεπτό, μείωσαν στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Κίτσας.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον τερματοφύλακα των Αεράτων σε καλή μέρα, που δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του σε καμία φάση.

Με πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά στα δύσκολα, ο Χ. Μπαλοδήμος σε συνεργασία με τον Καραγιάννη, έδωσε τη λύση στο 70΄, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο για την ομάδα του.

Το γκολ του Ζιώγα

Την σφραγίδα για το τελικό 5-2 έβαλε ο νεαρός Ζιώγας στην εκπνοή του αγώνα.

Διαιτησία: Μαλιώρας, Τακόπουλος, Μπεκιάρης ΕΠΣ Καρδίτσας.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Χαριζόπουλος (56′ Δημόπουλος), Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Ίττης, Χ. Μπαλοδήμος (80′ Ζιώγας), Καραγιάννης, Λάλλος Π. Μπαλοδήμος Σ. (67′ Ζιώγας), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κίτσας Δ., Τόλος Αλ. (61′ Τσεπης Ν.), Μπουκλάς, Κίτσας Βαλ. Χαρισούδης, Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας (23′ Τσεπης Χ. – 86′ Κίτσας Ελ.), Γολγουζίδης, Κίτσας Γ., Κίτσας Αθ.

Kώστας Ντίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.