Πέντε σχολεία του Δήμου Αθηναίων έστειλαν αίτημα σίτισης για 67 παιδιά, στο Βρεφοκομείο Αθηνών, ενώ την ίδια ώρα αυξάνονται τα κρούσματα ασιτίας μαθητών. Το Βρεφοκομείο, μέχρι σήμερα, καθημερινά ετοιμάζει 7.500 μερίδες φαγητού για τους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας.

Η πρόεδρος του Βρεφοκομείου Αθηνών, κ. Ηλιοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, τόνισε ότι μπορούν να ετοιμαστούν επιπλέον μερίδες για τους μαθητές δημοτικών σχολείων που υποσιτίζονται.

“Ο υποσιτισμός το 2012 είναι βαρβαρότητα” είπε ο Δημ. Λάμπρου, μέλος της Ομοσπονδίας γονέων Αθηνών, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, κάνοντας λόγο για τραγική εικόνα ενώτόνισε ότι το πρόβλημα εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς. Πρόταση της Ομοσπονδίας γονέων Αθηνών είναι να δοθεί ένα κονδύλι έτσι ώστε να δίνεται ένα μικρό γεύμα σε όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων ολοήμερης λειτουργίας.

Εν τω μεταξύ, οι “Γιατροί του Κόσμου” ανακοίνωσαν ότι από σήμερα ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμού για παιδιά, στο Πολυιατρείο Περάματος, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν τρόφιμα και γάλα για να μοιράσουν σε οικογένειες, όπου υπάρχει ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.