Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτοκίνητο αξίας 8.194.000 ευρώ!

12 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

αυτοκινητα, αξιας, ακριβο, περιουσιαΈνας Ελβετός επιχειρηματίας έχει στην περιουσία του το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Ο Ueli Anliker ξόδεψε περισσότερα από 4.1 εκατομμύρια ευρώ, για να μετατρέψει την συμβατική Mercedes του σε ένα κινητό θησαυροφυλάκιο.
Το αυτοκίνητο, που ο ιδιοκτήτης του, ονόμασε “Anliker McLaren SLR 999 Red Gold Dream” κοστολογείται στα 8.194.00.

Ο επιχειρηματίας μίσθωσε μία ομάδα 35 ατόμων, τα οποία χρειάστηκαν 30.000 εργατοώρες να βάψουν το αυτοκίνητο με 25 στρώματα από κόκκινη μπογιά αναμεμειγμένη με σκόνη χρυσού.

Καθένας από τους τέσσερις τροχούς του αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων, όπως και η οροφή και τα μαρσπιέ, ενώ ολόκληρο το αυτοκίνητο έχει διακοσμηθεί με περισσότερα από 600 ρουμπίνια.

Το χρυσοποίκιλτο εσωτερικό αποτελείται από ένα χρυσό τιμόνι, χρυσά καθίσματα μαζί με επενδεδυμένους με κοσμήματα δείκτες και ένα λεβιέ ταχυτήτων που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ρουμπίνια. Παράλληλα, οι μηχανικοί τροποποίησαν και την μηχανή του αυτοκινήτου δίνοντας έτσι την δυνατότητα να αγγίξει την ταχύτητα των 210χιλ/ώρα.

www.kamikazi.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2011 at 23:22 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply