Ανατροπή-βόμβα: Η Γωγώ Φαρμάκη κατέθεσε οτι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, σύντροφος της αδερφής της, Όλγας Φαρμάκη, την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Ποια η αλήθεια;

gogo-farmaki-aggloupasΔηλώσεις-βόμβα έκανε η Γωγώ Φαρμάκη στο Πρώτο Θέμα για τον πυροβολισμό της από τον φίλο της αδερφή της, Ολγας Φαρμάκη, Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η Γωγώ Φαρμάκη καταθέτει ότι την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Αρχικά το περιστατικό παρουσιάστηκε σαν ατύχημα. Έγινε πρωινές ώρες στο σπίτι του μοντέλου και της αδερφής της με πρωταγωνιστεί τον φίλο της αδερφής επιχειρηματία Αγκλούπα.

Σύμφωνα με το directnews, η Γωγώ Φαρμάκη κατέθεσε ενόρκως στους αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, περιγράφοντας τη σκηνή του σοβαρού τραυματισμού της από τον 32χρονο επιχειρηματία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου:

«Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ήρθε στο κρεβάτι που βρισκόμουν κουλουριασμένη και φοβισμένη από τις φωνές του και απαίτησε να του δώσω το σκυλάκι που κρατούσα στα χέρια μου, για να το πάρει μαζί του.

Εγώ αρνήθηκα και του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Τότε εκείνος, έβγαλε το όπλο που είχε στο σακάκι του και πυροβόλησε εναντίον μου.

Η Όλγα η αδελφή μου ήταν παρούσα στο περιστατικό και τα είδε όλα. Στην αστυνομία δεν είπε την αλήθεια, γιατί ήθελε να τον καλύψει.

Χρωστάω χάρη στους γιατρούς που μου έσωσαν τη ζωή. Ήταν ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια και όχι ατύχημα, όπως επιχειρούν να το εμφανίσουν μέχρι τώρα”.

Στην ίδια κατάθεση η Γωγώ Φαρμάκη υποστηρίζει, ότι εκείνη την νύχτα ο Αλέξης Αγγλούπας τηλεφωνούσε συνεχώς τόσο στην ίδια όσο και στην αδελφή της, αλλά δεν του απαντούσαν επειδή είχε πει ψέματα στη Όλγα, σχετικά με ένα ραντεβού του. Αυτός ήταν και ο λόγος που σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι τους, για να ακολουθήσει το τραγικό συμβάν.

Όσα υποστηρίζει η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, όπως αναφέρουν πηγές που έχουν γνώση της δικογραφίας, φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από άλλα στοιχεία. Έτσι την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε πλέον η Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και όχι το Τμήμα Ασφαλείας Φαλήρου, το οποίο είχε επιληφθεί αρχικά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας τόσο στην κατάθεσή του, όσο και σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε τυχαία, όταν έβγαλε το σακάκι του και το άφησε στο τραπέζι. Πάντως, πληροφορίες θέλουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα να… μην συμφωνούν με την άποψη του νεαρού επιχειρηματία.

Ένα άλλο θέμα, το οποίο προκύπτει είναι οι αιτιάσεις της Όλγας Φαρμάκη, ότι την ώρα του πυροβολισμού βρισκόταν στην κουζίνα και δεν αντιλήφθηκε το τί ακριβώς συνέβη. Ωστόσο, η αδελφή της υποστηρίζει, ότι ήταν παρούσα στο συμβάν, και αναγκάστηκε να πει ψέματα για να μη διαλύσει την σχέση της με τον δράστη.

Η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα και από τις δύο πλευρές, ενώ το παρασκήνιο είναι μεγάλο.

www.fimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.