Η ΑΕΚ πέτυχε πέμπτη διαδοχική νίκη και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα διαμορφώθηκε από τους Χοσέ Κάρλος (15′), Πάντος (αυτογκόλ 52′) και Κώτσιο (73′). Μια διαφαινόμενη εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ που έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε αγχώδη νίκη στο τέλος όταν ο ΠΑΣ πίεζε για να ισοφαρίσει. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ όπου μετά από πολύ καιρό μαζεύτηκαν πάνω από 15.000 φίλοι της ΑΕΚ που μεταξύ άλλων φώναζαν το σύνθημα “Εεε, ηηη, πρωτάθλημα θα πάρουμε χωρίς επενδυτή!”. Ιδιαίτερα εκφραστικός στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Ιωαννίνων ο Άγγελος Αναστασιάδης.

ΣΚΟΡΕΡ: 15′ Χοσέ Κάρλος, 52′ αυτογκόλ Πάντος – 73′ Κώτσιος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Γιάχος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ Χοσέ Κάρλος, Αραμπατζής – Φεγκρούς, Λίλα, Ανδράλας, Μπεσέρα, Μπουζίντ
ΔΟΚΑΡΙΑ: 10′ Καράμπελας

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Κάρλος, Μπέλεκ, Κλωναρίδης (61′ Ρίκκα), Σιαλμάς (66′ Τσίτας).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί, Πατσατζόγλου (22′ Ανδράλας).

 

ΕΝΕΤ.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.