Επιστροφή στις νίκες από τον ΠΑΟΚ που επικράτησε σχετικά άνετα (3-1) του Ατρόμητου στην Τούμπα. Ο “δικέφαλος” ήταν εκρηκτικός στο πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχε δυο γκολ με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Λίνο (19′) και με πέναλτι του Αθανασιάδη (29′) που κέρδισε ο ίδιος από τον Ζουέλα. Το υπέδειξε ο βοηθός στον διαιτητή Τριτσώνη και η απόφαση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ατρόμητου. Από ωραία ατομική προσπάθεια του Τάτου και σουτ του Μπρίτο μείωσε η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο 60′. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92′ με σουτ του Αθανασιάδη. Στο 69′ και τη στιγμή της αντικατάστασης του αποθεώθηκε ο Σαλπιγγίδης από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 19′ Λίνο, 29’πεν. Βιεϊρίνια (πεν.) , 92′ Αθανασιάδης – 60′ Μπρίτο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαλεζάς – Μπάλλα, Πίτου Γκαρσία, Μήτρογλου, Σφακιανάκης

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (69′ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (73′), Βιεϊρίνια, Λαζάρ (90′ Αρίας), Αθανασιάδης, Ετο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (85′ Μακρής), Μπάλλας, Γιαννούλης (46′ Σφακιανάκης), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (53′ Αναστασάκος)

ENET.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.