Συλλήψεις για κλοπές αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας περιλαμβάνει το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ.Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά:

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Συνελήφθη το Σάββατο (09/12) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 36χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, σε περιοχή της Μαυροπηγής – Κοζάνης, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά ενός 77χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να του προκαλέσει κάποιο τραυματισμό.

Στην παραπάνω περιοχή βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, οι οποίοι μαζί με το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή
Συνελήφθη την Πέμπτη (08/12) το βράδυ στην Κολχική – Φλώρινας, 15χρονος, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας για κλοπή.
Συγκεκριμένα το βράδυ της ίδιας μέρας στη Φλώρινα, 46χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι, την προηγούμενη ημέρα άγνωστος παραβίασε την εξώπορτα οικίας της στην Κολχική – Φλώρινας και αφαίρεσε ηχεία στερεοφωνικού.
Μετά από αστυνομική έρευνα, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας ο 15χρονος και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλαπέντα ηχεία ,τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στην 46χρονη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές
Συνελήφθησαν τηνΠαρασκευή (9/12) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, δύο άτομα, ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος αλλοδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει συνολικά εννέα (9) κλοπές κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην περιοχή της Καστοριάς.
Ειδικότερα, οι κλοπές διαπράχθηκαν σε δύο Δημοτικά σχολεία, σε σχολή οδηγών και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία αφαιρέθηκαν φωτογραφικές μηχανές, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διάφορα χρηματικά ποσά κ.α.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.