Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Γρεβενών Γρηγόρης Τσαπατσάρης μίλησε την Πέμπτη (8/12) στον StarFm 933 για την ηχορύπανση που προκαλούν κάποια καταστήματα.

Αφορμή αυτής της συνέντευξης, στάθηκε η άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε γι αυτό το θέμα ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, την Τετάρτη (7/12) στο Δημαρχείο Γρεβενών. Στην άτυπη αυτή συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το ΔΣ του συλλόγου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας αλλά και αντιπροσωπία «διαμαρτυρόμενων πολιτών».

Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε πως θα βρεθεί λύση με την ηχορύπανση διότι διαφορετικά οι επαγγελματίες κινδυνεύουν να εφαρμοσθεί «προσωπικό» ωράριο λειτουργίας στους κατ εξακολούθηση παραβάτες ή να εφαρμοσθεί η προ του 2009 Δημοτική απόφαση, που προέβλεπε κλείσιμο για 20 μέρες, στη συνέχεια για 30 μέρες, 2 μήνες  και μετά το οριστικό κλείσιμο…

«Όλα τα καταστήματα θα πρέπει να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κόφτη για να μην ηχορυπαίνουν».. ανέφερε ο Γρηγόρης Τσαπατσάρης…
Ακούστε τι είπε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.