Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρηγόρης Τσαπατσάρης: “Όλοι oι επαγγελματίες των Γρεβενών πρέπει να συμμορφωθούν και να μην ηχορυπαίνουν”…

8 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Γρεβενών Γρηγόρης Τσαπατσάρης μίλησε την Πέμπτη (8/12) στον StarFm 933 για την ηχορύπανση που προκαλούν κάποια καταστήματα.

Αφορμή αυτής της συνέντευξης, στάθηκε η άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε γι αυτό το θέμα ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, την Τετάρτη (7/12) στο Δημαρχείο Γρεβενών. Στην άτυπη αυτή συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το ΔΣ του συλλόγου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας αλλά και αντιπροσωπία «διαμαρτυρόμενων πολιτών».

Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε πως θα βρεθεί λύση με την ηχορύπανση διότι διαφορετικά οι επαγγελματίες κινδυνεύουν να εφαρμοσθεί «προσωπικό» ωράριο λειτουργίας στους κατ εξακολούθηση παραβάτες ή να εφαρμοσθεί η προ του 2009 Δημοτική απόφαση, που προέβλεπε κλείσιμο για 20 μέρες, στη συνέχεια για 30 μέρες, 2 μήνες  και μετά το οριστικό κλείσιμο…

«Όλα τα καταστήματα θα πρέπει να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κόφτη για να μην ηχορυπαίνουν».. ανέφερε ο Γρηγόρης Τσαπατσάρης…
Ακούστε τι είπε:

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2011 at 18:47 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply