Ποιες περιπτώσεις παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Οι… φήμες και μια (διαφαινόμενη) επιστροφή!Μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο θα αποκτηθεί μόνο ένας τερματοφύλακας, όμως κύκλοι μάνατζερ αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται να καλύψουν και άλλες θέσεις στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες – όπως γράφει ο «Γαύρος» – φέρονται να παρακολουθούν τις περιπτώσεις του Ντούσαν Κούτσιακ, του Ντιέγκο Σόουζα και του Σπας Ντελεφ. Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Ντιόγο.

Το παλμαρέ των τριών ποδοσφαιριστών που έχουν μπει στο «μάτι» των πρωταθλητών Ελλάδας:

Ντούσαν Κούτσιακ

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου 1985 και αγωνίζεται στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας. Ο πανύψηλος (1,94 μ.) γκολκίπερ απασχολεί τον Ολυμπιακό από την περσινή σεζόν, όταν έπαιζε στη ρουμάνικη Βασλούι. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 12 ματς πρωταθλήματος και 6 του Europa League, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1586 λεπτά. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Ντιέγκο Σόουζα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 17 Ιουνίου 1985 και αγωνίζεται στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος παίκτης έχει κάνει μία καλή σεζόν, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 36 ματς και πετύχει 12 γκολ. Επίσης, έχει 5 ασίστ σε 2796 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντιέγκο ντε Σόουζα Αντράντε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γνωστός στον Ολυμπιακό από παλιότερα, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει (κυρίως για οικονομικούς λόγους) περίπτωσή του. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 3/03/2015.

Σπας Ντέλεφ

Ο Βούλγαρος (περιφερειακός κατά κύριο λόγο) φορ είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της Βουλγαρίας και, σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας, οι Πειραιώτες έχουν ζητήσει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Τον διεθνή ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές ο Γιώργος Κοκολάκης. Τη φετινή σεζόν ο Ντέλεφ έχει παίξει σε 13 ματς του πρωταθλήματος και σε 2 του Europa League, έχοντας πετύχει συνολικά 3 γκολ και δώσει 4 ασίστ σε 1236 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2014.

Η περίπτωση Ντιόγο

Στον Ολυμπιακού προσπαθούν – μέσω δικηγόρων ή μάνατζερ – να προχωρήσουν εκ νέου στον δανεισμό του Ντιόγο σε κάποια ομάδα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκό σύλλογο ή από κάποιον της Βραζιλίας.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να περιμένουν τις επόμενες δύο εβδομάδες, όμως όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος φορ θα επιστρέψει στους «ερυθρολεύκους» και θα προσπαθήσει να κερδίσει – ξανά – την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης έχει παίξει σε 10 ματς πρωταθλήματος και 3 στο Copa Libertadores, έχοντας πετύχει ένα γκολ σε 684 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Σάντος. Ο δανεισμός του Ντιόγο λήγει στο τέλος του μήνα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δεν αποκλείεται κόντρα στην ομάδα από το Αγρίνιο να επιστρέψει ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Όπως και στην περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε «καίγεται» να είναι έτοιμοι για τον αγώνα (06/12) με την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Όσον αφορά τον Φραν Γέστε, έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει κόντρα στους «κανονιέρηδες». Τέλος, ο Ζαν Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όμως και ο Νταβίντ Φουστέρ. Από το αυριανό ματς θα απουσιάσει ο Μιραλάς, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.