Διαβάστε την απάντηση των πρωταθλητών στον Παναθηναϊκό

Σκληρή ανακοίνωση από τον ΟλυμπιακόΑνακοίνωση σε σκληρό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Παναθηναϊκού για την αντίδρασή του στην επικείμενη ενεργοποίηση του διαιτητή Καλόπουλου. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για λιβελογράφημα «…που αποσκοπεί στη χειραγώγηση των διαιτητών, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μέσω της ηθικής και ψυχολογικής τρομοκράτησης». Αιχμές για Γόντικα και ειρωνικές αναφορές για πρίγκιπα και Τσάκα. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε να περιφέρει τον μπαμπούλα της», αναφέρει η ανακοίνωση, που καλεί την ΕΠΟ να λάβει μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Καλόπουλου στους πίνακες των διαιτητών όπως, σεβόμενη τους κανονισμούς, δεν σχολίασε και την αδικαιολόγητη απουσία του, για ένα ολόκληρο δεκάμηνο, από αυτούς.
Δεν πρόκειται όμως να αφήσει να περάσει ασχολίαστο το λιβελογράφημα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος κρατάει την πένα ή το πληκτρολόγιο που το συνέγραψε ( ο Πρόεδρος ή ο μεγαλομέτοχος της υπό πώληση Π.Α.Ε.) είναι σαφές ότι αποσκοπεί σε ένα και μόνο, την χειραγώγηση μέσω της ηθικής και ψυχολογικής τρομοκράτησης των διαιτητών, των ποδοσφαιρικών παραγόντων, της Ε.Π.Ο. και της Κ.Ε.Δ.

Το μήνυμα απλό : « δεν μας έπαιξες όπως μας άρεσε, θα σε κυνηγάμε μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι». Για αυτό το λόγο και μία απόφαση της Κ.Ε.Δ. για την επαναφορά ενός διαιτητή, μετά από δέκα μήνες, την έκαναν μείζον εθνικό θέμα, το οποίο διόγκωσαν οι ίδιοι σε βαθμό υστερίας και το προέβαλαν κατ επανάληψη από τα φίλα προσκείμενα MEGA και STAR -κάνοντας συστηματική πλύση εγκεφάλου- για να φτάσει το μήνυμα παντού και όχι μόνο στα αυτιά της Ε.Π.Ο. τα οποία ούτως ή άλλως είναι αρκετά προσεκτικά στις επιθυμίες της πράσινης διοίκησης .

Στο φετινό ντέρμπι στο στάδιο Καραϊσκάκη, πριν και μετά από αυτό, ο κ. Γόντικας μοίραζε συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση και την αψεγάδιαστη φιλοξενία, ενώ παράλληλα είχε επιτρέψει στον γραφικό εκπρόσωπο του φερόμενου ως νέου ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. να απειλεί, να λασπολογεί και να δυναμιτίζει με δηλώσεις του, την προ του αγώνα ατμόσφαιρα.

Τώρα ο κ. Γόντικας (αν και κατηγορούμενος για την θητεία του στην Ε.Ρ.Τ. για σοβαρά αδικήματα, για τα οποία συνεργάτης του και προϊστάμενος του έχει ήδη καταδικαστεί με την μέγιστη των ποινών πρωτοδίκως) ξεθάβει τον μπαμπούλα της λασπολογίας, τον οποίο πέρσι περιέφερε σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκαλώντας τεράστια ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί άραγε, αφού είναι «πρώτος και αήττητος», όπως κομπάζει; Για να καταλάβουν μάλλον και οι πιο ανυποψίαστοι των διαιτητών, που ίσως κάνουν το λάθος να σφυρίξουν αντικειμενικά, ότι καλύτερα είναι να «κρεμάσουν κουδούνια», παρά να μην αρέσουν στους έχοντες και κατέχοντες την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση μιας Π.Α.Ε. που φέρεται να περιμένει με αδημονία την αλλαγή του αθλητικού νόμου για να αλλάξει χέρια και που βρίσκεται υπό εξωτερικό έλεγχο για να μεταβιβασθούν οι μετοχές της σε Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ασχολείται σήμερα να υποδείξει ποιοι διαιτητές πρέπει ή δεν πρέπει να διαιτητεύουν στους αγώνες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά χωρίς να αναφέρεται κουβέντα για το πάπλωμα. Το πάπλωμα με τα δεκάδες «λάθη» υπέρ της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και το ακαταδίωκτο των διαιτητών που τα έκαναν, και τα οποία της έχουν εξασφαλίσει, τη σημερινή της θέση. Αυτό το πάπλωμα φοβάται ότι θα χάσει για αυτό φωνάζει. Για αυτό και αφήνει υπονοούμενα για δήθεν «υπόγεια και ύπουλη διαδικασία», για αυτό άρχισε να περιφέρει τον μπαμπούλα της, τον οποίο είχε θάψει βαθιά σε άλλες περιπτώσεις, π. χ. τον τελικό Κυπέλλου με την διαιτησία του κυρίου Κάκου και των βοηθών του. Ας καταλήξει πρώτα, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της αφού μέχρι σήμερα δεν είναι λίγα τα «ανδραγαθήματα», οι «λεονταρισμοί» και οι μεθοδεύσεις Προέδρων και μεγαλοστελεχών της, και μετά ας αρχίσει να απειλεί δίκαιους και άδικους.

Μετά τα παραπάνω η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την διοίκηση της Ε.Π.Ο. να πάρει θέση επί της επιχειρούμενης χειραγώγησης και να λάβει τα όποια μέτρα προβλέπονται από τους κανονισμούς της για την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει την αντικειμενικότητα των διαιτητών και δεν είναι άλλος από την ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρόκειται να ανεχθεί και να επιτρέψει την συνέχιση παρόμοιων μεθοδεύσεων.

Τέλος, αν η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, οι μεγαλομέτοχοι της ή ο πρόεδρος της διαθέτουν το παραμικρό στοιχείο για υπόγειες και ύπουλες διαδικασίες, κάτι που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε εδώ και δέκα μήνες, θα πρέπει να το καταθέσουν άμεσα για τις νόμιμες συνέπειες διαφορετικά ας σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να απειλούν».

www.sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.