Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί για τα κίνητρα

Δολοφόνησαν πατέρα και παιδί στην ΚαλαμάταΑίσθηση προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας η είδηση ότι άγνωστοι δολοφόνησαν έναν 35χρονο από την Αλβανία και τον δίχρονο γιο του οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα της Τρίτης μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας διερχόμενος εντόπισε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Αμέσως στη περιοχή πήγαν αστυνομικοί και με την συνδρομή πυροσβεστών ανέσυραν το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί ο 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ήταν ο κάτοχος του οχήματος, καθώς και ο δίχρονος γιος του.

Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και ο ανήλικος βαθύ τραύμα στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σκότωσαν το παιδί επειδή τους είδε και φοβήθηκαν πως θα τους αποκαλύψει. Ήδη ξεκίνησαν έρευνες στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος για να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κάτοικοι του χωριού όπου διέμενε ο 35χρονος δήλωσαν πως σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για την διπλή δολοφονία και λένε πως ήταν εργατικός και κοινωνικός ενώ δούλευε περιστασιακά.

 

Διονύσης Βυθούλκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.