Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών βρέθηκαν αντιμέτωπες με την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών όπου ηττήθηκαν 0-3 (25-13- 25-20- 25- 22).

Τα κορίτσια μας: Πάττα, Λέτσιου, αδελφές Καλαμπάκα, Παναγιωτίδου, Παπανίκου, Ζιούτη, Τσέτσιλα, Δασκαλοπούλου, Γούλα, Μωυσιάδου και Παπαϊωάννου, έδωσαν τον καλύτερό τους  εαυτό αλλά δεν κατάφεραν να επιβληθούν των κοριτσιών της Κοζάνης που φέτος έχουν υψηλές βλέψεις…

Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι του βόλεϊ, βρέθηκαν κοντά στην ομάδα των Γρεβενών και τον νέο πρόεδρο Ιωρδάνη Καραϊορδανίδη για να δουν την “παρθενική” εμφάνιση των κοριτσιών στο κλειστό των Γρεβενών.

Αξίζει να επαναλάβουμε πως η διοίκηση αλλά και οι προπονητές του συλλόγου κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα των νεανίδων να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Μπορεί να μην είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τα κορίτσια όμως, (όπως υποσχέθηκαν στον Πρόεδρο Ιορδάνη Καραϊορδανίδη που μίλησε ζωντανά στον Star-Fm 933) δήλωσαν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην ξαναχάσουν.

StarFm: Μακάρι να επαληθευτούν…

Φωτορεπορτάζ  Λουκάς  Νίκου – Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ΓΣΓ Γιώργο Καπαγερίδη και το μέλος του ΔΣ του συλλόγου Δημήτρη Κασκάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.