Επιστολή των καθηγητών του πρώην Γυμνασίου Κιβωτού με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το πρόωρο χαμό του συναδέλφου μας Αθανασίου Τσακνάκη

Πέρασαν 40 μέρες από τη μέρα που αποχαιρετήσαμε το φίλο, συνάδελφο και σπουδαίο άνθρωπο Θανάση Τσακνάκη. Τον γνωρίσαμε ως συνάδελφο, υπεύθυνο βιβλιοθήκης και στη συνέχεια ως Διευθυντή του Γυμνασίου Κιβωτού έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία και τη φιλική σχέση μαζί του.
Υπήρξε πάντα πρόσχαρος, συνεργάσιμος, πρόθυμος για οποιαδήποτε σχολική ή κοινωνική δράση. Έβαζε πάντα το κοινό καλό πάνω από το ατομικό.
Προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους μαθητές και στεκόταν δίπλα τους ουσιαστικά και έμπρακτα σε κάθε τους πρόβλημα. Όσοι τον γνώρισαν έχουν να θυμούνται το χαρούμενο και καλοσυνάτο πρόσωπο με το καθαρό βλέμμα και το ειλικρινές χαμόγελο.
Πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους, έβλεπε τη ζωή με αισιοδοξία και είχε έναν μοναδικό τρόπο να τη μεταδίδει και στους άλλους. Ο θάνατός του ήταν άδικος και πρόωρος, όμως οι αρετές του ας μείνουν παρακαταθήκη πρώτα στην οικογένειά του, που λάτρευε, και μετά σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Οι καθηγητές του Γυμνασίου Κιβωτού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.