Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι καθηγητές του πρώην Γυμνασίου Κιβωτού γράφουν για τον Σάκη Τσακνάκη…

24 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Επιστολή των καθηγητών του πρώην Γυμνασίου Κιβωτού με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το πρόωρο χαμό του συναδέλφου μας Αθανασίου Τσακνάκη

Πέρασαν 40 μέρες από τη μέρα που αποχαιρετήσαμε το φίλο, συνάδελφο και σπουδαίο άνθρωπο Θανάση Τσακνάκη. Τον γνωρίσαμε ως συνάδελφο, υπεύθυνο βιβλιοθήκης και στη συνέχεια ως Διευθυντή του Γυμνασίου Κιβωτού έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία και τη φιλική σχέση μαζί του.
Υπήρξε πάντα πρόσχαρος, συνεργάσιμος, πρόθυμος για οποιαδήποτε σχολική ή κοινωνική δράση. Έβαζε πάντα το κοινό καλό πάνω από το ατομικό.
Προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους μαθητές και στεκόταν δίπλα τους ουσιαστικά και έμπρακτα σε κάθε τους πρόβλημα. Όσοι τον γνώρισαν έχουν να θυμούνται το χαρούμενο και καλοσυνάτο πρόσωπο με το καθαρό βλέμμα και το ειλικρινές χαμόγελο.
Πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους, έβλεπε τη ζωή με αισιοδοξία και είχε έναν μοναδικό τρόπο να τη μεταδίδει και στους άλλους. Ο θάνατός του ήταν άδικος και πρόωρος, όμως οι αρετές του ας μείνουν παρακαταθήκη πρώτα στην οικογένειά του, που λάτρευε, και μετά σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Οι καθηγητές του Γυμνασίου Κιβωτού

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2011 at 15:49 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply