Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20-11-11 στα Γρεβενά οι αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος motocross της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών στην Πίστα Motocross (3ο χλμ. Γρεβενών – Καλαμπάκας).

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο κ. Δήμαρχος μετά το τέλος του αγώνα συνεχάρη τον Πρόεδρο του Μ.Ο.Γ. κ. Ιωάννη Σιούλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη προετοιμασία της διοργάνωσης του αγώνα και δήλωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι πάντα δίπλα στο ΜΟΓ και στην προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον τομέα του Αθλητισμού όσο και του Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Βασίλη Σιαφαρίκα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, το νεαρό ανερχόμενο αθλητή του ΜΟΓ Νικόλαο Ζέρβα, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του και τον Τασούλα Αχιλλέα ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Συνεχάρη επίσης όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς τους και ευχήθηκε στον αθλητή του ΜΟΓ Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ταχεία ανάρρωση.

Ο Αθλητής του ΜΟΓ και για 7η χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδας στους αγώνες enduro Βασίλης Σιαφαρίκας επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη στον κ. Δήμαρχο, του δώρισε την αγωνιστική μπλούζα με την οποία συμμετείχε στους αγώνες, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τον ευχαριστήσει για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στο ΜΟΓ. Η χειρονομία αυτή του αθλητή συγκίνησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο.

Δείτε το βίντεο από το www.greveniotis.gr:

Γραφείο τύπου Δήμου Γρεβενών και www.mog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.