Η Εστία περιέρχεται στον Δήμο Γρεβενών…

Με την αριθμό 20935/1088/22-09-2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ι.Ν. για μεταφορά αρμοδιοτήτων, εξοπλισμού και προσωπικού Μαθητικών Εστιών αρμοδιότητας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με αριθμ. Φύλλου 2508/04-11-2011, η Μαθητική Εστία Γρεβενών έχει περιέλθει ως Δομή στο Δήμο Γρεβενών.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 την Μαθητική Εστία Γρεβενών και ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή κ. Χρήστο Σιαμίδη στους χώρους της Μαθητικής Εστίας, στην οποία φιλοξενούνται σήμερα 42 μαθητές που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπ/σης της πόλης των Γρεβενών, στα ΙΕΚ και στη Μέση Επαγγελματική Σχολή Νοσοκόμων, ενώ καθημερινά σιτίζονται και επιπλέον 20 μαθητές.

Ο κ Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σιαμίδη για τις άριστες συνθήκες κάτω από τις οποίες φιλοξενούνται οι μαθητές και τόνισε ότι η ολοκλήρωση του νέου κτιρίου θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγαλύτερου αριθμού μαθητών ανακουφίζοντας έτσι πολλές οικογένειες του τόπου μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τέλος ενημερώθηκε από τον κ Σιαμίδη για την πορεία των εργασιών του έργου «Ανακατασκευή Τμήματος Κτιρίου Μαθητικής Εστίας Γρεβενών». Αμέσως μετά την ενημέρωση ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις μέχρι σήμερα εργασίες από τον ανάδοχο του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.