Κατηγορούμενη για κλοπή ρούχων…

Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έθεσε τέλος στην ζωή της, μέσα στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας, μία 32χρονη Ελληνίδα μητέρα ενός βρέφους.

Η 32χρονη συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, κατηγορούμενη για κλοπή ρούχων από κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και κατόπιν στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από λίγη ώρα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 32χρονης.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη πήρε την κουβέρτα που είχε και επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκοπός αντελήφθη τις κινήσεις της 32χρονης, την έβγαλε έξω από τα κρατητήρια και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Η 32χρονη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, διακομίστηκε εν ζωή στο γενικό κρατικό νοσοκομείο, όπου εκεί εξέπνευσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.